Ryhmämenumme on suunniteltu isommille seurueille – esimerkiksi kabinettivarauksen yhteyteen – helpottamaan yhteistä ruokailua ja takaamaan sujuva palvelu. Kun koko ryhmä nauttii ennakkoon valitun menun, varmistamme, että annokset saapuvat pöytään samaan aikaan ja hetki pysyy keskeytyksettömänä.
Menut rakentuvat laadukkaista raaka-aineista ja klassikoista, jotka sopivat moneen makuun. Ne tarjoillaan pöytiin, ja myös erikoisruokavaliot huomioidaan etukäteen ilmoitettuna
Ryhmämenu - tarjoillaan pöytiin
Buffet - saatavilla yli 20 hengen seurueille
Alkuruoka vaihtoehdot:
Kampasimpukkaa, pikkelöityö kurkkua, tilliöljyä ja fenkolivaahtoa
tai
uutta perunaa, savustettua lohta ja tilliemulsio
Pääruokavaihtoehdot:
Ankanrintaa, paahdettua juuripersiljaa, pikkelöityä kanttarellia ja appelsiinikastiketta
tai
Kuhaa, hernepyrettä ja fenkoli-sahramivoikastike
Pääruoat tarjoillaan talonpoika-juuresten kanssa
Välijuustot
3 erilaista juustoa, viikunahilloa ja siemennäkkileipää
Jälkiruoka
Kesäiset syrnikit mansikoilla ja mansikkahillolla
Hinta: 52€
Alkumaljana
Talon kuohuva 8.50€
Talon shampanja 20€
Alkoholiton 6€
Kahvi/tee etukäteen tilattuna 2,5€
Alkuruuat:
Vihersalaattia ja vinegrettiä
Caesar-salaatti naturel
Punajuuri-fetajuustosalaattia
Sesongin salaattia
Leipävalikoima ja levite
Pääruoka (valitaan yksi vaihtoehto ennakkoon koko ryhmälle)
Paistettua kananrintaa ja punaviinikastiketta
tai
Ylikypsää naudanrintaa ja pippurikastiketta
Tarjoillaan kermaperunoiden kera
Jälkiruoka (valitaan yksi vaihtoehto ennakkoon koko ryhmälle)
Mutakakkua ja mascarponevaahtoa
tai
Täytekakkua (marino, mansikka, vadelma)
Hinta 39€ /per hlö
9€ mikäli haluatte molemmat pääruuat
Kahvi / tee ennakkoon tilattuna +2,50 €